Copii pentru Copii

Perioada: noiembrie- prezent
Beneficiari direcți: 44 de copii (20 de copii tipici și 22 de copii cu Sindrom Down) și părinții acestora
Obiectiv : Organizarea și susținerea de spectacole exclusiv de către copii pentru copii, promovând educația non-formală prin artă cât și incluziunea socio-culturală, în parteneriat cu Muzeul „George Enescu” București.
Audiența : Persoane de toate vârstele
Echipa de Proiect : Alina Buzdugan- Manager Proiect, Simona Oarfa- Manager Artistic, Elena Gheorghe- Consultant Artistic

Concertele din cadrul proiectului au avut loc până în prezent la Sala mică a Muzeului George Enescu București. Evenimentele au avut ca artiști copii cu vârstele între 7 și 18 ani, pregătiți de Alina Buzdugan, Elena Gheorghe și Marta Daia.
Pregătirea a constat în alegerea și studiul programului împreună cu fiecare copil dar și în implicarea în organizarea acestuia. Copiii participanți la proiect au fost pe rând și artiști și public, scopul fiind acela de a-i educa pe micii interpreți să respecte, să aprecieze munca celorlalți dar și să răsplătească. Asociația noastră, alături de Muzeul „George Enescu” a dorit prin asocierea cu Down+ București să dezvolte conceptul de incuziune socio-culturală și să promoveze cultura în răndul tinerilor.
Donațiile obținute în urma spectacolelor au fost folosite exclusiv pentru a oferi tuturor celor 44 de copii implicați în poriect diplome și cadouri de Moș Nicolae. Proiectul va continua în perioada aprilie –noiembrie cu alte ediții.