Muzică pentru suflet- Concert pentru Ruxandra

Perioada: ianuarie – iulie 2016
Beneficiar: Persoană fizică, copil 9 ani diagnosticat cu o boală genetică degenerativă
Obiectiv: Organizarea și susținera unui recital de pian, în sala mică a Ateneului Roman, în scopul strângerii de fonduri pentru o fetiță diagnosticată cu Ataxia Friedreich
Descriere: Pregătirea unui număr de 24 de copii cu vârste între 9-16 ani în vederea susținerii unui spectacol caritabil. Adaptarea repertoriului la nivelul fiecărui participant și pregătirii acestora în vederea participării la spectacol. Inițierea copiilor în acțiuni caritabile și implementarea ideii de a ajuta pe cei mai puțin avantajați.
Audiența: Persoane de toate vărstele.
Echipa de proiect: Alina Nistor – Manager Proiect, Alina Buzdugan – Manager Artistic, Simona Oarfa – asistent Manager

Spectacolul caritabil a avut loc pe scena Sălii mici de concerte a Ateneului Român și a fost susținut de tineri pianiști cu vârste între 9-16 ani, pregătiți de Alina Buzdugan, managerul Artistic al proiectului. Pregătirea a constat atât în alegerea și studiul programului împreună cu fiecare copil dar și în implicarea în organizarea acestuia. Copiii au creat cutia de donații, au participat la conceperea invitațiilor și a afișului evenimentului, au promovat evenimentul printre prieteni și cunoscuți, astfel încât să poată ajuta fetița pentru care era organizat evenimentul să ajungă la Clinica „La nostra Famiglia” din Cogliano, Italia, în vederea efectuării unor investigații specifice.
http://www.lanostrafamiglia.it/25/index.php/cosa-facciamo